Viva la revolución

Jag har blivit lite insnöad på revolutioner för vi håller på med det i historian, som eximinationsuppgift ska jag göra en "revolution DIY" :P Jag, Mr Oskar of Sweden lär ut hur man genomför en revolution, kommer kanske med viktiga punkter efter att jag har lämnat in den ;)

Dagens citat/ordspråk

"När man blir 70 bestämmer sig kroppen för att gå åt andra hållet för att den vill vara ung igen"

Kommentar: det här sa ett barn om äldre personer och att de blir mindre eller "krymper" när de blir så gamla, barn är smarta :)

Dagens hiss och diss


Har mys med Emma :) Mamma och Anders är på nån fest så jag och Emma har käkat tacos, godis och sett på diverse filmer :) Gillas starkt!

Det här blir en liten speciell diss... det blir en anti-diss xD Jag anti-dissar låten "what's this?" från "nightmare before christmas"

Dagens citat/ordspråk

"Att återgå till det normala innebär att utplåna det onormala"

Kommentar: det är en bra tanke egentligen men bara för att man tar bort nåt dåligt så betyder det inte att det är bra, bara för att man slutar ha tråkigt betyder det inte att man har roligt

Dagens hiss och diss


DET ÄR LOV! SÅ HIMLA SKÖNT!

Mm, så är det...

Oliver tar sin medeltid...

... jag vet... rubriken har inget med själva texten att göra men Om jag försöker få in lite kLyschig kod så kanske ni "hittar" rubrIken i texten ;)

Idag har det Varit en chill dag, vi hade ingen social omsorg så vi börjadE egentligen 11:25 men jag åkte till skolan Runt halv nio, satt och pratade och sTojade med kompisar :)

Sen efter plugget drog jAg, Emma, Moa och Henny till SödeRtälje för att käka på Nancys, det var riktigt najS :) Sen efter det gick vi affärer, kvInnsen shoppade lite och jag träffade Evelina och Sandra, var trevligt värre, seN kollade jag ju i lite affärer också, Men jag måste spara på pengarna nu, dags för Ekonomiska tankar! Jag hittade en jäkligt snygg jacka på H&M, den var lite rockaktig men den var inte lång, tänker att det är en sån jag vill ha eller en rock :)

Förutom att gå runt och kolla i affärer Diskuterade och pratade vi om olika saker och när vi satt på tåget hEm diskuterade vi så kaLlade synkroniserade biologiska klockor, för er som inte veT vad det innebär så är det att om flera kvInnor är tillsammans unDer en längre tid så liksom "synkas" deras menstruationscykel med varandra, jag trodde att det bara var en myt men jag fick höra att det inte var så, så jag kollade upp det på google och som jag tolkar det så verkar det finnas, det är lite ballt faktiskt :P

Nu sitter jag och lyssnar på min spotify-lista som jag kallar "Indie bonanza", just nu är det Cage the Elephant som spelas, har ni något tips på bra indieband/sångare/sångerskor? Skulle vara glad för tips :) Gillar indie

Sista dan!

Sista dan i skolan innan lovet! Ska bli jäkla skönt att slippa skolan för ett tag :) Mer uppdatering kommer att komma senare (för då har jag lov)


Dagens hiss och diss


George Thorogood and the Destroyers - Bad to the Bone! Så himla badass låt och sen gör det ju inget heller att den har varit med i Terminator xD

Egentligen ingen diss, det är ju skitkul, men det händer så mycket på lovet så jag är osäker på om jag kommer hinna med allt :O

Dagens citat/ordspråk

Det här är inte ett litet smidigt citat som jag brukar lägga upp, det här är ett så kallat blockcitat (ooo MVG i svenska!)

"En väns begravning. Körsången strömmar genom kyrkan. Jag andas med öppen mun. Det har varit en molande sorg. Först sjukdomsbeskedet. Sedan kampen. Prognoserna. De sista strimmorna av hopp. Och till sist, vägen mot det oundvikliga.
Fotografiet på kistan.
Annikas bästa vän, men även min vän. Det är så jag saknar henne, som min vän.
När jag fäster blicken blicken vid fotografiet, leendet, när jag hör hennes kyrkokör sjunga, då böljar värmen genom kroppen i vågor. Musklerna i ansiktet dras samman i kramper, jag känner tyngden i bröstkorgen.
Och i samma sekund som jag ska börja gråta:
Det är som att komma till en stängd dörr: jag blir plötsligt självmedveten, iskall i kroppen.

Det är som vanligt. Sedan tioårsåldern har jag bara gråtit vid ett par tillfällen. Alltid i samband med chockartade omständigheter: jag antar att mitt inlärda försvarssystem då har satts ur spel.
Jag har aldrig medvetet strävat efter självbehärskning. Jag skäms inte över att gråta.
Tvärtom, jag skäms över att inte gråta.
Och här och nu, på en begravning med vinterns allra första snö utanför fönstren, skäms jag också över min egen självupptagenhet. Och det känns respektlöst, att inte kunna visa att jag är ledsen.
Detta är en rimlig undran:
när godkände jag att vara den här emotionellt stympade människan?
Jag kan inte härleda denna oförmåga till ett beslut, eller en händelsekedja: här blev jag en annan, här stelnade jag.
Det kan inte heller handla om biologiska fel - jag kunde ju gråta som barn.
En nedärvd manlighet?
Jo naturligtvis. Tillräckligt djupt rotad för att kräva en inre revolution. Men inte omöjlig att förändra väl?

Under medeltiden grät män öppet. Gradvis förändrades sedan manligheten. Självbehärskning ansågs allt viktigare i det framväxande samhället. Kontrollen av drifterna.
Men det är inte känslan av kontroll jag bär på. Tvärtom, jag känner mig bara hjälplös och patetisk där jag sitter med spända käkar och uppdragna axlar och stirrar ned i kyrkans stengolv.
Jag tänker på den berömde psykoterapeuten Alexander Lowens tes: förmågan att gråta är också en förutsättning för medkänsla. Den människa som inte kan gråta har i viss mån stängt av kontakten till sina människor.
Jag tittar ned i stengolvet. Den allra första snön smälter kring mina nyinköpta finskor.
Jag vill inte vara den människan."

Kommentar: orkade ni med hela? Det här var en av Aftonbladets krönikörer, Ronnie Sandahl, som skrev den här krönikan. Jag kände igen mig i den här texten, för jag har också svårt att gråta, även om jag vill det så klarar jag inte av det. Är det som han säger, är det självbehärskning? Eller är det nåt annat? Kanske rädslan att visa sig svag? För det har jag känt när jag väl har gjort det, jag känner mig svag, jag vill att nån ska vara i närheten då, men jag ser det inte som en dålig sak, nej, jag ser det som en bra sak, jag vill kunna gråta, jag vill det.

Pizzamys in a wedding day kind of way ;)

Puh! Vi käkade pizza nyss! Man blir riktigt tjock, eller som jag och Madixen säger: FLUFF! :P Men det var skitgott! Jag tog en amerikansk panpizza med salami, bacon, gorgonzola och färska tomater :) Men sen är det ju det efter, en här matkoman som man inte tycker om lika mycket... Det är ju inte lika nice :P

Men anledningen till den här lilla festen är att mamma och Anders firar 10-årsjubileum :) Grattis på er säger jag!

Igår och i tisdags hade jag tuppkam och spikes, allt som allt använde Emma en tredjedels flaska med hårspray, jag försökte kamma ut det med Madixens kam och lite olika pennor men det var för smärtsamt, blandningen av äckligt mycket hårspray och tupering är inte najs... Så när jag kom hem och vi hade käkat blev det in i duschen direkt men jag blev trevligt överraskad när det gick så himla enkelt, nu har jag änglahår ;)

Dagens hiss och diss


Fick VG på samhällskunskapprovet! :) Känns riktigt bra

Det är omvårdnadsprov snart... känner mig inte redo för det, men förhoppningsvis kommer det att gå bra


Dagens citat/ordspråk

"Why does a dog wag its tail? Because a dog is smarter than its tail. If the tail was smarter, the tail would wag the dog"

Kommentar: filmen "wag the dog" börjar med den här meningen, lite smart


Dagens hiss och diss


Har haft mohawk idag, är riktigt nice, kanske ska ha det fler gånger, det kommer inte att finnas några bilder ute på "the interwebs" för vi tog inga bilder men imorrn blir det spikes :P

Min ekonomi... det är inte nice att ha 12 spänn på kortet... men men, det är snart slut på den här månaden, då kommer det in lite mer kosing :)

Dagens citat/ordspråk

"Mamma holde på att komma till himlen men morfar holde dörren stängd"

Kommentar: det här skriv min 8-åriga syrra igår i plugget, det var så himla fint skrivet för när min käre mor hade tarmvred kunde hon ha dött men hon klarade sig som tur var. Så då tycker min syster att vår morfar som är död höll henne ute från himlen, väldigt fin tanke tycker jag.


Fin text

Jag hittade den här texten på nätet, jag kommer inte ihåg var men jag tycker att den är lite fin


Dagens hiss och diss

Thomas di Leva! Han är så himla ball xD Sen är ju låtarna han gör lite chill också :P
Tröttis! Me no like -.-'

Dagens ordspråk/citat

"Om du vill lära känna vägen framför dig, fråga de som går åt andra hållet"

Kommentar: om man vill lära sig nya saker bör man fråga de som har varit i en likartad situation eller har mer erfarenhet än en själv, det är en bra filosofi tycker jag

Nu ni!

Ska det bli lite uppdatering!
I helgen har jag varit på konfaläger, var himla nice även om man blir så asseg efteråt, det är så äckligt :P Men vi hade det trevligt, vi åt asgod mat (speciellt choklamoussen), skrattade och var lite duktiga rent konfirmationsmässigt men det är svårt när det bara är tre konfirmander varav två var på lägret... vet inte hur vi kommer att lösa det om vi ska fortsätta eller inte göra det...
Idag har det varit OP-olympiad för Igelsta, det var så himla najs! Vi tävlade mot Op1 och Op3 i spökboll, stafett där man skulle bära en person på en bår och dragkamp och gissa vilka som vann... Op2 såklart!
Vi totalvann dragkampen med 6/6 vinster :D Vi är så bra :)

Minks and some thoughts...

Jag kom på vad jag och mamma (bland annat) diskuterade. Det var minkar och så kallade "djurvänner". Ni vet de här militanta, barksandals- och batikklädda veganer som släpper ut minkar från minkfarmar lite överallt i Sverige, de är inga djurvänner, ingenstans alls, de där minkarna har ALDRIG varit ute i naturen, de kommer aldrig att överleva. Sen är det ju också att de blir överkörda, mamma pratade om några som hade släppt ut 18 000 minkar typ, det är ganska många, ägaren hade skrapat upp 10 000 från motorvägen och andra vägar i närheten av farmen.
På nyheterna när de intervjuar dessa "djurvänner" tar de upp olika saker som "hur kom ni in på farmen" och "hur många var ni", de frågar aldrig "hur hade ni tänkt att de skulle överleva ute i naturen", då skulle de bli ställda :P Sen är det ju också, tänk om minkarna skulle ha överlevt alla bilar och kunna överleva i naturen, då har man ett ökat minkbestånd på 18 000 allätande korvar, det fuckar upp faunan skulle jag tänka mig.
Mm, man kommer in på såna här intressanta diskussioner och jag kom att tänka på en sak. Nu när jag har varit mer social med mamma och Anders (har varit lite osocial på sista tiden) och det går ut över mitt bloggande, jag känner att det är roligare att skriva såna här långa inlägg för jag får så mycket feedback när jag diskuterar med dem och så.

Dagens ordspråk/citat

"A prophet is not recognized in his own land"

Kommentar: jag tänkte på den här ett tag och då kom jag på vad de menar (tror jag). Det menas nog med att man inte ser den personen som en profet, utan bara personen som nån som vandrar runt och snackar om gudsaker

Dagens hiss och diss

Ledighet! Jag vet nån som ska ta en lång, (förhoppningsvis varm) dusch och lyssna på hög musik så det står härliga till!
Dumt av mig att glömma pluggsakerna i plugget, får åka till skolan tidigt imorrn to finsih it so to say

The yes day!

Idag är det the yes day och det är klart att jag är med på det! :P Man ska tydligen säga ja till allt och jag får göra så gott jag kan... men som sagt, det är the yes day! :P

Nej...

...nu får jag försöka lägga in ett seriöst inlägg...
Idag har jag varit på utvecklingssamtal och det gick himla bra, men jag glömde bort att ta med mig lite arbetsuppgifter hem... det är inte lika bra... det var nåt också som jag och mamma diskuterade i bilen på väg dit men jag har helt glömt bort vad det var, jag tänkte "det här kommer jag ta upp i bloggen för det är så intressant ämne", tydligen var det inte så intressant... :P Får ta och fråga käre mor när hon kommer hem

Dagens citat/ordspråk

"A drowning man will clutch at a straw"

Kommentar: det är så det är, när man är i en liknande situation gör man allt för att klara sig och nöjer sig med det första bästa som kommer

Dagens hiss och diss


Maroon 5-Misery, himla bra låt det där!

Hatar när min mp3-spelare glappar, det är så himla jobbigt! Stör mig på att man inte hör vad de sjunger då eller att det bara låter konstigt, dö glapp dö!

Look out for the princewieners

Vid lunchen idag kastade nån en prinskorv på mig när jag skulle lasta av disken kände jag att nåt träffade mig i sidan och när jag vände mig om låg det en prinskorv nedanför mina fötter, det var himla kul :P Det är humor på min nivå (nästan all humor är det men men) :P

-


...like a leper messiah...

Äntligen!

Skolfotona har kommit! Blev ganska nöjd med dem faktiskt :) Lite väl fluffigt hår kanske men men vad kan man göra?

Dagens hiss och diss

Folk som står upp för bra saker, det som jag pratade om i "dagens citat/ordspråk". De i allmänhet och Tommie Smith och John Carlos i synnerhet, de var för "Black Power" rörelsen och visade det tydligt när de vann sommar-OS 1968 genom att hålla upp en handskbeklädd hand i luften, den vite silvermedaljören Peter Norman var också med på deras gest:

Dagens ordspråk/citat

"Vi kan inte utföra storverk här på jorden, vi kan bara göra små saker med stor kärlek"

Kommentar: man är bara mänsklig, men man kan göra det bästa av situationen, det är därför jag ser upp till folk som står för nåt bra, "good and kind boys and girls, I salute you"

Sorry...

... för att jag har varit död under de här senaste typ tre dagarna, jag har verkligen inte haft ork eller lust att inlägga eller pålägga. Måste lösa lite stuff nu men jag får göra så gott jag kan med det regelbundna åtminstone

Jahapp...

... får försöka klara mig igenom dagen idag, det är inget speciellt, inget prov eller så förutom att vi har en engelskaläxa att lämna in, men det borde inte vara några problem


Dagens citat/ordspråk

"Han vill i annan takt nu vandra, ty han hör annan trumma än vi andra"

Kommentar: kommer från boken "Gökboet" och jag gillart :)

Idag...

... ska jag iväg till käre bror för att fira honom (igen) så det blir tacopaj och good sällskap

Dagens hiss och diss


KT Tunstall, Henke tipsade mig om henne och hon är så himla bra!

Har ont i rumpan... åk inte bak i bilen på en pickup, det är inte najs!

Dagens citat/ordspråk

"Högmod går före fall, sturskhet för undergång"

Vad har hänt? :O

Jo ni... igår var jag hos Henrik och hade det najs och innan det orkade jag verkligen inte inlägga nåt... :P Men jag gör det nu, idag har jag varit och firat min käre bror lite grann hos vår systers sommartorp, det var himla nice vi åt och eldade och så, sånt man gör när man firar nån... :P

Dagens citat/ordspråk

"Ville vi vara lyckliga, vore det lätt ordnat. Men vi vill bli lyckligare än andra, vilket är svårare, eftersom vi tror dem vara lyckligare än de är"

Kommentar: aa, är det inte så det är?

Dagens hiss och diss


Slutade tidigare idag, det gillas starkt

Är kall om fingrarna och trött

!


Sitter här och har det kul...

... NOT! Vi har historia fram till 11 och vi har lite frågor att svara på om amerikanska revolutionen... så himla segt -.-' Sen är det att jag är så trött... orkar inte orkar inte! Men imorrn är det fredagledigt, ska bli så himla skönt, behöver verkligen det


Dagens hiss och diss


Käkade kebab med Emma och Henny, det gillas starkt, både sällskapet och kebaben

Som sagt... fler timmar på dygnet

Dagens citat/ordspråk

"Du är unik... PRECIS som alla andra"

Kommentar: jag gillar den för så brukar ju folk säga och då ska man betona precis så blir det ett cyniskt ordspråk istället :P

Min lilla anledning...

... är för att jag var hos bästa gudföräldrarna (<3) och pratade, käkade lasagna och hade det awesome :) Vad är din?

"So? I'm obsessed with the ground. Don't judge me. There are billions of people who are attached to it. So there." Lilla Sleep talking man sa det :P Fattar inte att han kan säga såna saker i sömnen...

International suit up day!

It's going to be legen... wait for it... dary! xD Idag är det Barney Stinsons International Suit up Day :P Jag vet vad jag kommer att ha på mig på BOB ikväll ;)

Societyknowledge test

Jajamen, som rubriken säger ska jag ha samhällskunskaptest om sveriges regeringsform... wish me luck, är inte HEEELT beredd... :P


The written word...

The written word can be an incredibly strong thing, it can be a small note in an office landscape or a complete book in a forbidden library, the written word can control a person, change its life or be plain helpful. So please, take care of the letters and numbers on THAT piece of paper or on THAT computer screen, the written word deserves it.

Dagens hiss och diss


Lirade badminton med Linus efter idrotten, var riktigt kul :)

Jag har börjat bita på naglarna igen *angry face* Måste ta och sluta med det

Dagens citat/ordspråk

"patienten... måste offra vissa av sina dygder, av den drivande kraften, den kreativa själen"

Kommentar: det här citatet tar jag inte upp för att det är bra utan för att jag blir så chockad, det var en professor som uttalade sig om lobotomi... hur kan han ha sett det bra i det uttalandet?!?

Just det ja...

...i fredags var jag och Madicken ute på en liten fotosession och det här är en del av resultatet :)
Den här blev jag så himla nöjd med! Gillar att kängorna syns så tydligt och hela min outfit egentligen :)

Här skulle jag se lite gangster ut men jag såg bara förstoppad ut enligt Madixen och det håller jag med om :P Men jag gillar färgerna :)
Dagens citat/ordspråk

"I don't have a cold, it's an awesome overload"

Kommentar: Barney Stinson, I salute you!

Dagens hiss och diss


Efterdyningarna av lajvet... mår så himla bra efter det, kunna ha så där himla kul och träffa nytt folk som inte bryr sig om vem eller vad man är, gillar den här mysiga känslan jag har

Efterdyningarna av lajvet... det tar verkligen på krafterna såna här läger och sånt... "om kroppen är ett tempel är mitt i ruiner"

Helgen...

...har varit full med rollspel, läger och lajv :) Jag reste ner till metropolen Söderköping för ett lajvkonvent :D Det kändes lite konstigt att vara där helt själv från BOB och ingen som jag känner men jag blev så bra mottagen där :D Vi körde bordrollspel på fredagen och det var himla spännande faktiskt, jag trodde att det skulle vara jättesegt att typ slå tärningar och kolla färdigheter och så men man kom in i historien :) Sen igår hade vi lajvet, det var så himla kul! Storyn var så här postapokalyps så vi skulle se ut som överlevare, det enda jag orkar skriva är att det verkligen kändes som att man var en överlevare och så :) Mer orkar jag inte skriva faktiskt, det hände så mycket annat också men jag är så äckligt trött efter det så jag ska bara stilla abstinensen och dra härifrån

Dagens hiss och diss


Imorrn är det lajv! Ska bli skönt att komma ifrån :)

Fler timmar på dygnet! Jag vill kunna ha gott om tid till allt och ändå ha tid över för annat :P

Dagens citat/ordspråk

"När du ber så låt hellre ditt hjärta vara utan ord än dina ord utan ditt hjärta"

Kommentar: jag tycker att man kan få in det här på allt förutom bönen faktiskt, "hellre låta sitt hjärta vara utan ord än sina ord utan sitt hjärta"

Förlåt...

... ett ärligt förlåt sitter väl inte fel så här på eftermiddagen? :P Anledningen till detta är p g a min dåliga uppdatering... igår hade jag fullt upp på BOB och så så det var därför det inte kom upp det vanliga, vi hade improvisationsteater (som det där programmet "tack gode gud") och det var så himla kul!

The changing

Jag har samlat ihop lite bilder och satte ihop dem till den här och jag är förvånad över hur mycket man förändras genom åren :O Ni får ta och klicka på bilden för annars blir det inte bra :P

Dagens hiss och diss


Jag har varit lite duktig och köpt en kalender...

... nu gäller det bara att komma ihåg att skriva upp de viktiga sakerna och få ner minnet på papper...

Dagens citat/ordspråk

"Ingen kan vara både förälskad och klok"

Kommentar: är den här besläktad med "kärleken gör en blind"?

Dagen har väl varit...

... lite sådär, har varit typ halvseg hela dan, inte så här öppet trött utan mer att den har strukit nånstans i bakgrunden för att sen attackera för full kraft på tåget hem, men jag klarade mig igenom dagen :P Ikväll ska jag försöka se filmen I Rosens Namn, jag fick låna den från historian för jag missade att se den i plugget så det ser jag fram emot :)Det som hände idag

Var som sådant, efter gymingen drog jag och Madicken till Södertälje för att fira kanelbullens dag :D Så vi fluffade på kanelbullar, kaffe för Madicken och milkshake för mig :) Det var himla nice!

Lajv

Jag ska ju på lajv fredag-lördag i Söderköping och nu har jag fått min karaktär :D
Just när ni kände att hoppet var slut hörde ni något i den gammla halvtrsiga radion som stod mitt i rummet. Ni tog er närmare radion för att lyssn på det ni tror är ett
meddelande. Ni hör att alla måste ta sig till det gammla övergivna sjukhuset i Waldkirch. Frågan är bara hur? Ni är visserligen på andra sidan av staden. Men det är
inte säkert ute. Fast efter några minuters diskusion kommer ni fram till att det är erat sista hopp om överlevnad. Ni tar er ut ur källaren ni levt i under den senaste
månaden. Det är lugnt för tillfället så ni börjar vandra mot sjukhuset. Lyckligtvis kommer ni fram utan problem.


Namn: Johan Karlsson ((Oskar Gustavsson))

Ålder: 15
Relationer: Försvunnen far och mor.
Historia:
Du bodde i Berlin tills du var 2 år. Då dina föräldrar att ni skulle flytta till den lilla staden Waldkirch för att du skulle få slippa Berlins gator. När du blev äldra
var du mycket med dina vänner men tack vare viruset dog många av dina nära. År 2032 i januari försvan din mor och far helt plötsligt. Du blev mycket ledsen. Du gick bara
omrking i staden då du plötsligt blev attakerad av en vild männsika. Du sprang ifrån honom och gömde dig. Då hörde du en röst som roppade på dig. Du gick dit och fick
hjälp av dom som redan fanns där. Så för tillfället bor du i en källare.

Beteende:

Du är en väldigt social person eftersom du var mycket med dina vänner förr. Du är rätt föriktig av dig där emot och är hälst med någon hela tiden. Du tycker om politik
rätt mycket och pratar gärna om det med andra.


Jag är fett pepp!

Dagens citat/ordspråk

"Byråkrati: en felfri metod att omvandla energi till ingenting"

Kommentar: aa, det är ju så det är... :P

Min helg...

... har varit helt packad!

I lördags var det första konfaträffen, det var himla nice :D Det var ju bara tre konfirmander där men vi borde ha två- tre till som inte kom då :) Vad mer finns det att säga om det? Jag vet inte, men det var iallafall najs :)

Efter konfaträffen bar det iväg till BOB för övernattning, det var också nice (så klart) vi hade det chill, käkade asgod mat och såg på The Crow, så äckligt bra film det är!

På söndagen var BOB först på dopgudstjänst, jag kände att jag behövde det, det var så mysigt :) Sen fick jag hålla i förbönen och hjälpa till vid kollekten :)

Efter dopgudstjänsten for jag hem för att fira Emmas 8-årsdag en timme, det blev bland annat kladdkaka och blåbärspaj, det var gott men jag fick ont i magen xD

Efter Emmas fest åkte jag iväg med pappa för att fira oktoberfest :) Den tyska ambassaden firade oktoberfestivalen vid sjöhistoriska för att det var tvåhundraårsjubileum men det var så himla lång kö! Vi gav upp och letade upp en tyska restaurang, efter mycket letande, det var så sjukt många som hade söndagsstängt! :@ Men tillslut hittade vi en mysig tysk restaurang, där satt vi flera timmar och hade det nice :) Jag käkade tyska korvar, potatis och surkål (surkål är himla gott btw) och till efterrätt blev det apfelstrudel med grädde, tyskarna är ena riktiga hejare på mat :P

Dagens hiss och diss


Har varit chilldag idag, bara biffa sig lite på ett gym i närheten av Östertälje :P

Har fått skoskav, jag brukar aldrig få det så varför får jag det nu? Himla dåligt!

Dagens citat/ordspråk

"Hellre lyss till den sträng som brast än att aldrig spänna bågen"

Kommentar: man kan ju alltid försöka, ofta har man ju inget att förlora men man struntar ändå i det, så brukar jag också göra, om folk frågar "vad har du att förlora?" vet jag ofta inte vad jag ska svara

Dagens hiss och diss


Det är helg! Kommer att få sova mycket nu...

... men tydligen fick jag inte det, jag ska upp tidigt imorrn p g a första konfaträffen och på söndag för att vi ska på gudstjänst, men ja' ä' int' bitter, det ska bli kul

Dagens händelser...

... är som följer. Klassen har sett filmen Gökboet eller orginaltiteln som jag gillar mer "One flew over the cukoo's nest" :) Den är så himla bra! Den är faktiskt också ett måste :P Jag har börjat läsa boken, har sett filmen två gånger nu och det här är andra gången jag ska läsa boken, den boken är också asbra :) Man får historien ur två synvinklar, mer tänker jag inte avslöja ;)

Sen har det väl inte hänt så mycket mer och om det har gjort det så orkar jag inte skriva det för jag är så himla trött!

RSS 2.0