Rasputin aka Mr Awesome

Jag kollade upp Rasputin på käre Wikipedia för jag blev sugen på det när jag stod och väntade på bussen, jag kollade i en historiatidning och fick se honom på framsidan :P Så jag kollade upp lite om honom och han var lite ball faktiskt, speciellt hur han dog... Jag vet inte om det är myt eller inte men det är väldigt spännande :)
Han blev inbjuden till en rysk politiker på en middag, värden ledde ner honom i källaren där Rasputin fick förgitad Madeira (ett starkvin), det bet inte på han för han blev inte påverkad. Värden bestämde sig då för att bjuda honom på bakverk kryddat med cyanid i stora mängder, Rasputin verkar inte påverkad av det här heller så värden börjar bli lite trött på honom.

Värden hämtade då en pistol och sköt Rasputin en gång i bröstet och en gång i sidan, troende att han har dödat Satan själv eftersom det tog så mycket att döda honom firar värden och hans sällskap med en fin middag. Sällskapet bestämmer sig för att gå ut efter en stund, värden tycker att det är kallt så han hämtar en rock men han känner på sig att allt inte står rätt till nere i källaren så han går ner för att titta till käre Rasputin. Värden kollar kroppen och under den tiden vaknar Rasputin till liv igen och tar stryptag på värden, han tar sig ur greppet men Rasputin lyckas fly ut på gården där resten av sällskapet får syn på honom. De börjar jaga honom medan de skjuter honom, de träffar en gång i ryggen och en gång i huvudet. För att vara säkra på att han är död misshandlar de kroppen med kanonkulor och kastrerar honom.

När det är gjort bestämmer de sig för att slänga honom i den iskalla floden Mojka. Efter några dagar hittas kroppen, obduktionen visar att Rasputin har vatten i lungorna så han kan ha överlevt. Nej så kan det inte vara, han låg ju flera dagar i vattnet så det är inte så konstigt att lungorna var fyllda med vatten. Okej okej så kan det vara men hans armar var utsträckta i hans dödsläge, som att han hade tagit tag i ett isflak, då sammanfattar vi vad han överlevde:
  • Vinförgiftning
  • Cyanidförgiftning
  • Ett pistolskott i bröstet och ett i sidan
  • Ett pistolskott i ryggen och ett i huvudet
  • Misshandel av kanonkulor
  • Kastrering
Det han troligtvis DOG av var att han drunknade och/eller frös ihjäl i det iskalla ryska flodvattnet... Rasputin, I salute you...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0