Lightbulb!

Jag hade tänkt att testa en sak, jag ska fortsätta blogga på soclog under en tid och testa hur det känns så jag länkar dit nu :)
http://mroskarofsweden.soclog.se/p/

Dagens ordspråk/citat

"Hjärtats intelligens"

Kommentar: jag och Madicken fick höra att vi hade hjärtats intelligens :)


Grej of the day

Mungiga, jag fick låna en av Kizz-mizz igår så då på kvällen satt jag i soffan hemma och försökte få fram nåt som lät lite halvmusikaliskt, det gick inte så bra xD Det är så fränt ljud i mungigan! :)


Funny pictures

Har lite bilder på skolan som jag vill visa :PFint...

En lärares mamma dog för en tid sen så då tyckte Madicken att vi skulle gå till henne och ge henne en kram och beklaga sorgen, sagt och gjort det gjorde vi :) Jag hade en idé att ge henne en blomma men jag tror att det här var bättre för vi visade väldigt konkret att vi bryr oss om henne och jag tror att hela Op2 gör det faktiskt :)


Dagens hiss och diss


Frobishers ananasjuice, det är som flytande ananas :D

Jag vill ha pengar så att jag kan köpa en massa grejer!


FÖRLÅT!

Förlåt för min bajsiga uppdatering, i onsdags var det BOB så då hann jag inte blogga på kvällen och igår var det konfaledarskola och planering av ett sportlovsläger :) På BOB hade vi 2011 års årsmöte då vi planerade lite viktiga grejs :P Och igår hade vi en ihopslagning av konfaledarskolan där vi som är ungdomsledare blir utbildade i läran att leda konfirmationen, det är riktigt intressant, man lär sig himla mycket användbart :) Sen den där planeringen av ett sportlovsläger... vi konfaledare ska hålla i ett sportlovsläger för församlingens barn, ska bli så jäkla kul :D Ska försöka få med käre lillasyster :)

Nej nu måste jag sluta, jag har andra viktigare saker att göra (not) ;)


Dagens agenda

Det kommer att vara en helt vanlig skoldag förutom att jag ska på nån sorts intervju med typ Södertälje kommun om Igelstaviken, så mellan 1200 och 1300 "slipper" Oskar skolan :P Sen efter att jag har slutat ska jag hetsa ner till Gnesta för att intervjua min farfar och min mormor till en skoluppgift, inte lika kul eftersom jag måste strunta i BOB...

*EDIT* Det skulle tydligen lämnas in vecka tre så jag har dispans, men bara för det ska jag inte bli en slacker, jag ska intervjua farfar och sen ska jag till BOB, woohoo :)


Dagens hiss och diss


Äntligen hinna med att gå ut på nätet i plugget, man hinner med så mycket mer då :)

Känslan att alltid frysa... hatar det...


Grej of the day

System of a Down, är lite kär faktiskt...

Dagens ordspråk/citat

"Vara grönsak = vara i ett vegetativt tillstånd"

Kommentar: jag frågade på omvårdnaden vad det fina ordet för att vara "grönsak" var, det är tydligen vegetativt tillstånd, kanske lite ont men "I lol'd" :P

*EDIT* Jag har fått höra några gånger att det "kallas vegetabilt tillstånd" men det är faktiskt vegetativt, jag lovar.

Dagens hiss och diss

Jag, Emma och Henny vinkade till en byggarbetare och han vinkade tillbaka :)
Sitta på en skitkall buss...

The day of the day

Idag har varit helt okej, jag har varit hos skolsköterskan för att fråga om min axel som blir ond ibland och min hörsel som är dålig då och då, mer om det orkar jag faktiskt inte skriva :P Nu ska jag jobba på en engelskauppgift som jag egentligen inte behöver göra men som jag gör ändå för att det är så jäkla kul :)

Grej of the day

Linus, jag blir alltid på bra humör med Linus :)

Dagens ordspråk/citat

"Avund är den uppriktigaste formen av smicker"

Kommentar: jag känner mig skitsmickrad när folk är avundsjuka på mig faktiskt :P

Dagens hiss och diss

Jag hjälpte en tant på vägen hem, hon såg ut att ha det jättejobbigt på ishalkan så jag erbjöd min arm så ledde jag henne hem :)
Bygg flygplan med Mulle Meck funkar inte, han bara laggar fast när han pratar med folk, jävla asperger-Mulle... xD

What has happened dude?

Idag har varit början på slutet av mitt liv... nej jag har bara gått första skoldagen år 2011 evt ;) Jag var verkligen bittert inställd till det men det var helt okej, vi tittade på Gullivers resor, hade hål på engelskan så jag, Emma, Madixen och Henny drog och solade :P Sen som avslutning blev det basket på idrotten, killarna mot tjejerna, 4 snubbar mot typ 9 prinsessor, var himla kul faktiskt :)

Rasputin aka Mr Awesome

Jag kollade upp Rasputin på käre Wikipedia för jag blev sugen på det när jag stod och väntade på bussen, jag kollade i en historiatidning och fick se honom på framsidan :P Så jag kollade upp lite om honom och han var lite ball faktiskt, speciellt hur han dog... Jag vet inte om det är myt eller inte men det är väldigt spännande :)
Han blev inbjuden till en rysk politiker på en middag, värden ledde ner honom i källaren där Rasputin fick förgitad Madeira (ett starkvin), det bet inte på han för han blev inte påverkad. Värden bestämde sig då för att bjuda honom på bakverk kryddat med cyanid i stora mängder, Rasputin verkar inte påverkad av det här heller så värden börjar bli lite trött på honom.

Värden hämtade då en pistol och sköt Rasputin en gång i bröstet och en gång i sidan, troende att han har dödat Satan själv eftersom det tog så mycket att döda honom firar värden och hans sällskap med en fin middag. Sällskapet bestämmer sig för att gå ut efter en stund, värden tycker att det är kallt så han hämtar en rock men han känner på sig att allt inte står rätt till nere i källaren så han går ner för att titta till käre Rasputin. Värden kollar kroppen och under den tiden vaknar Rasputin till liv igen och tar stryptag på värden, han tar sig ur greppet men Rasputin lyckas fly ut på gården där resten av sällskapet får syn på honom. De börjar jaga honom medan de skjuter honom, de träffar en gång i ryggen och en gång i huvudet. För att vara säkra på att han är död misshandlar de kroppen med kanonkulor och kastrerar honom.

När det är gjort bestämmer de sig för att slänga honom i den iskalla floden Mojka. Efter några dagar hittas kroppen, obduktionen visar att Rasputin har vatten i lungorna så han kan ha överlevt. Nej så kan det inte vara, han låg ju flera dagar i vattnet så det är inte så konstigt att lungorna var fyllda med vatten. Okej okej så kan det vara men hans armar var utsträckta i hans dödsläge, som att han hade tagit tag i ett isflak, då sammanfattar vi vad han överlevde:
  • Vinförgiftning
  • Cyanidförgiftning
  • Ett pistolskott i bröstet och ett i sidan
  • Ett pistolskott i ryggen och ett i huvudet
  • Misshandel av kanonkulor
  • Kastrering
Det han troligtvis DOG av var att han drunknade och/eller frös ihjäl i det iskalla ryska flodvattnet... Rasputin, I salute you...

Grej of the day

9 crimes - Damien Rice <3

Dagens ordspråk/citat

"Den som går i andras spår kommer aldrig först"

Kommentar: ibland är det bra ibland är det dåligt, det är vad jag har att säga om det

Dagens hiss och diss

Call of Duty Black Ops, nån längtar tills han kan köpa det!
Imorrn börjar skolan... är inte alls pepp för det är en massa saker som måste göras...

Grej of the day

www.slutet.se

Dagens ordspråk/citat

"Upp och ner är lika långt men inte lika lätt"

Kommentar: lättare att falla än att flyga

Dagens hiss och diss

Filmen Hidalgo, så himla bra!
Träningsvärk :/

I'm sorri...

... no I'm not ;) Jo kanske lite grann för att jag inte har uppdaterat er om mitt OTROLIGT intressanta liv :P Igår var jag hos Kizz-mizz och Malin :) Vi såg på Åskbollen med käre 007, den var ju måttligt bra, har inte så mycket till övers för lilla bonden :P Sen i onsdags var det ju Boda Borg för BOB och det var skitkul! :) Jag, Malin och Nelly kämpade väl på en bana i åtminstone en och en halv timme xD Sen gav vi upp och kämpade lite mindre på en annan så den klarade vi, makes sense right ;) Blev så jäkla glad för att klara den :D Så det är min anledning till att inte har uppdaterat

Dagens ordspråk/citat

"Det är inte samma sak som att ha rätt och få rätt"

Kommentar: ha rätt är bra, få rätt är bättre ;)

What is happening?!?

I don't know I don't know! Jo jag vet jag vet! Idag bär det iväg till Boda Borg med BOB, ska bli himla kul! :) Sen efter det är det övernattning, ska också bli himla kul :)
Igår hade jag det riktigt trevligt, först käkade jag och Betty lunch, sen åkte vi hem till henne, jag lärde henne att ladda ner filmer ;) Sen efter det drog vi till backen och träffade Kizz-mizz och Malin, inte för att utlösa en lavin utan för att åka pulka :)

Grej of the day

SL förlustanmälan - prefekt när man just har förlustnamält SL-kortet som ligger bredvid en...

Dagens ordspråk/citat

"Att fela är mänskligt, att förlåta är gudomligt"

Kommentar: är det därför det är så svårt att be om ursäkt?

Dagens hiss och diss

Åka pulka, det här himla kul! :)
... men man blir ju så jäkla snöig...

Idag!

Var jag ju hos Rosel och det var trevligt :) Vi tittade först på Benknäckargänget - krossa dem (himla bra film) sen smög vi ut och fotade lite grann, vissa blev jag jäkligt nöjd med andra blev jag inte lika nöjd med men det är väl så det är när man fotar "proffsigt" xD

Grej of the day

En sida som visar de tidigaste färgbilderna, så himla läckra!
http://citynoise.org/article/10598

Dagens ordspråk/citat

"Pennan är mäktigare än svärdet"

Kommentar: varför är då handlingar starkare än ord?

Dagens hiss och diss

Den här känslan att man inte har gjort nåt på väldigt länge men sen när man gör det så kommer man ihåg det :)
Dåligt batteri i mobilen...

-

This is the end you know
Lady, the plans we had went all wrong
We ain't nothing but fight and shout and tears

We got to a point I can't stand
I've had it to the limit; I can't be your man
I ain't more than a minute away from walking

We can't cry the pain away
We can't find a need to stay
I slowly realized there's nothing on our side

Out of my life, Out of my mind
Out of the tears that we can't deny
We need to swallow all our pride
And leave this mess behind
Out of my head, Out of my bed
Out of the dreams we had, they're bad
Tell them it's me who made you sad
Tell them the fairytale gone bad

Another night and I bleed
They all make mistakes and so did we
But we did something we can never turn back right

Find a new one to fool
Leave and don't look back. I won't follow
We have nothing left. It's the end of our time

We can't cry the pain away
We can't find a need to stay
There's no more rabbits in my hat to make things right

Out of my life, Out of my mind
Out of the tears we can't deny
We need to swallow all our pride
And leave *THIS mess behind
Out of my head, Out of my bed
Out of the dreams we had, they're bad
Tell them it's me who made you sad
Tell them the fairytale gone bad

Dålig uppdatering

Förlåt för den dåliga uppdateringen idag då, jag har varit hos käre far och firat han, igår fyllde han 54 har jag för mig :P Så det var trevligt med trevligt prat, god mat (entrecotê med sparrispotatis och beasås) och sällskapspel :) Jag tänker inte lägga upp dagens för det orkar jag inte faktiskt :P
Just det ja, imorrn ska jag träffa Rosel, jag har träffat henne en gång innan och det var på gnestamarknaden förra året och sen för nån månad sen har jag för mig hittade hon mig på bilddagboken, så det ska bli trevligt :) På tisdag ska jag träffa Betty och senare Kizz-Mizz och Malin så ska vi alla åka pulka, ska bli himla kul också :)

Grej of the day

FZ:s topp tjugolista över 2010:s spel, riktigt bra tips eller rättare sagt bekräftande av bra spel :)

Yes we love capitalism!

Förra årets nyårsfirande var i riktig kapitalistanda, tre-rätters meny:
  • Som förrätt - pilgrimsmusslor med stek lök, tunnbrödsrullar med pepparrotsvisp och hambrugerkött och snittar med romsås, räkor och rom
  • Som huvudrätt - filé på dovhjort med potatistårta
  • Som efterrätt - glassbomb gjord på vaniljglass, hallonsorbet och citronsorbet
Just det ja, innan förrätten fanns det en liten ostbricka också :P Hela middagen var så himla god! Sen runt nio (Emma kanske inte orkade fram till tolvslaget så vi sköt lite tidigare) blev det lite fyrverkeri och innan efterrätten blev det lite sällskapsspel :) Så nyårsafton har varit riktigt bra även om jag inte var på fest :)

Dagens hiss och diss

Filmen 9 av Tim Burton, den var så himla bra! Rekommenderar starkt!
När man är ute och springer (gjorde det idag) och man känner att man verkligen kan ge mer men så helt från öppen himmel från man håll, hatar det! Jag blev så himla bitter när jag inte kunde springa längre för att jag fick så himla ont i magen

2011

Jahapp nu är det 2011, jag sitter här och filosoferar över det gångna året över lite ödesmättad musik... det är helt sjukt hur fort det går, eller rättare sagt, det här året har varit så jäkla händelserik! Det känns som att jag har upplevt två år under 2010 :O Liksom för ett och ett halvt år sen ungefär gick jag fortfarande i högstadiet och så, har gått så himla fort! Sen är det ju också att det har hänt så himla mycket under 2010, det har bara varit bra och dåliga saker, vissa saker ångrar jag, vissa saker är jag glad att de hände, vissa saker har jag lärt mig så otroligt mycket av och andra har varit helt onödiga egentligen men en sak kan jag säga, jag kommer att komma ihåg 2010 hela mitt liv, antingen jag vill eller inte. Nu är det att ta dagen som den kommer, låta historia vara historia och lämna framtiden ifred.
Jag snickrade ihop en latinsk mening, den är troligtvis grammatiskt vidrig och inte alls bra men jag kommer att lägga upp den ändå:
Novus annus, novus uno niso, det betyder ungefär nya år nya tag och det ska jag se det som :)
De här betraktelserna kanske verkar lite negativa och jag inte alls är nöjd med 2010 men kunde inte var mer fel egentligen, jag har fått med det mesta och jag ser det realistiskt, en del är skitnöjd med 2010 och en annan mindre nöjd med 2010, under det året har jag utvecklat min vänskap med mina allra bästa vänner och fått nya, tappat kontakten med några, det är sånt som händer, liksom det är naturligt "just go with the flow". Jag har upplevt såna otroliga saker som jag aldrig nånsin kommer att glömma egentligen, jag har haft roligt på många och lärt mig av varenda en.
2010, I salute you!

RSS 2.0