This is me

Ett formulär (EDEQ) handlade om attityder till ätande, utseende och kropp, och berör sådant som kan ha med ätstörning att göra. Dina poäng på det formuläret antyder att du inte verkar ha några större bekymmer kring din vikt, mat och ätande.

Ett formulär (CPRS) handlar om hur man mår när det gäller nedstämdhet, ängslighet och fasta regler och oro för att saker ska bli fel, något som kan kallas tvångsmässighet. När det gäller nedstämdhet tyder dina svar inte på att du är särskilt ledsen eller nedstämd. Hur man mår varierar och vissa dagar är det naturligt att känna sig nedstämd.
När det gäller ängslighet tyder dina svar på att du inte har särskilt mycket ångest. Hur man mår varierar och vissa dagar är det naturligt att känna sig nedstämd eller känna ångest t.ex. inför ett prov.
När det gäller tvångsmässighet tyder dina svar på att du inte har ett särskilt tvångsmässigt beteende.

Ett formulär (SASB) handlar om självbild, och ger två värden. Det ena mäter självkontroll och det andra mäter självskänsla. Vad gäller självkontroll tyder dina svar på att du har bra självkänsla, du är inte särskilt självkritisk utan du tycker bra om dig själv och är snäll mot dig själv. Det är normalt och bra att ha en positiv självbild som du har, då är det ofta lättare att undvika att hamna i bekymmer med hur man mår psykiskt.
Vad gäller självkontroll tyder dina svar på att du har en ganska bra balans mellan att kontrollera dig själv och släppa taget om dig själv. Du kan ibland styra och bevaka dig själv och det du gör, och ibland vara mer spontan och låta saker hända som de vill. Det är ofta bra att just ha en balans som du har, och varken vara extremt sträng och kontrollerande eller extremt spontan och impulsiv.

Kredd om ni orkade läsa det :P


Kommentarer
Postat av: Malin

vad bra du verkar må :) det är ju skönt ;)

men om du mår dåligt, ja du vet.. <3

2010-12-02 @ 22:10:02
URL: http://malinidvh.soclog.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0